Powered By Blogger

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Gilda

SIINÄ SE ON, GILDA ALE.
Meikäläisen vanhuuden turva. Tosin indeksileikkuri on kova. Tuloksen mukaan vain 1/20 osaa tulisi blakkariin. Tienaamisen takia ei meikäläisen tapaiset kylläkään ole mukana. Tämä homma on oikeasti myös hauskaa ja kiinnostavaa. Se johtuu taas porukasta.

Hevosurheilu on oikeastaan hauskaa siksi, että hevosmiehet ja hevosnaiset täällä ravipuolella ovat rempseää väkeä. Reiluin porukka Anttolanhovin kuntoutuksessa oli raviohjastajat ja-valmentajat. Mukavampaa kaveria saa hakea kuin mitä Airaksisen Risto on. Hän on muuten lähtöisin Juvan miehiä.

Muuten tuolla meidän neidillä on erinomainen suku. Se syntyi vuosi sitten Lehtisalon Antin hoteisiin Kausalassa. Emä Sugar Dream on Kuusaan Virma Oy:n tammoja. Sokeripalalla on jälkeläisenä  2 haamumaileria. Tästä neljännestä odotetaan isojen veljien jalan jäljille kovaa menijää.

Käykää vilkaisemassa firman kotisivuja. En tiedä, onko neiti ylpeä isästään, mutta kimppa hehkuttaa kyllä Going Kronoksen perään. Orin isä on Viking Kronos ja se kertoo kuulemma ravimiehille kaiken tai ainakin niin paljon, että voi olla pikkaisen kade. Going Kronos on ensimmäinen 4-vuotias, joka on juossut Elitloppetin loppukilpailussa. Jälkeläisiä sillä on vielä vähän, mutta kohta tulokset näkyvät. 

Neidin isoveli Sugarin kolmas varsa Democrat aloitti muutama kuukausi sitten kilpailemisen ja on edennyt lähes voitosta voittoon Ruotsissa. Eilen lauantaina juoksi Solvallassa erittäin kovassa lähdössä toiseksi ja 4-vuotiaaksi kovalla ajalla 14.8ake.

Kesäksi Gilda menee laitumelle jonnekin Etelä-Suomeen, mutta ensi talveksi siitä saattaa tulla ranskatar. Oppii siellä sitten hienojen naisten tavoille. On poissa täältä ja ei ehkä saa täkäläisten murrosikäisten lävistysvimmaa. Saa syödä talven vihreillä kunnailla oikeaa ruohoa. Tällainen olisi siis tuon neidin vaihto-oppilas vuosi.


Taidan vaihtaa vaalien jälkeen Korvakahvilan viereiseen totokioskiin.
Tavataan siellä vaalien välillä.
Jussi numero 9.
Hyvä veto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti